Sibianul cu 10.000 de angajați


Mă consider un om creativ, cu o intuiție bună și cu un fler dezvoltat pentru afaceri. Tocmai de aceea, ceea ce fac mă definește. După ce am lucrat la stat înainte de 1989, pasul către antreprenoriat a venit în mod firesc. Afacerile de succes însă nu se întâmplă peste noapte, ci în timp și cu foarte multă muncă. Norocul meu este că nu mă dau în lături nici de la acest lucru, mai ales pentru ceva în care cred cu tărie. Eu îmi încep ziua de lucru dimineața devreme, cel târziu la ora 7, și o închei foarte târziu, întrucât atunci când îmi dedic atenția problemelor curente și de perspectivă ale firmelor, mă identific cu acestea și până nu găsesc soluțiile necesare momentului, nu pot să mă despart de ziua respectivă. Eu pun mult suflet, pasiune și dăruire în ceea ce fac. Mai mult de atât, nu am dorit niciodată să fac un lucru, oricum! Acesta este motivul pentru care afacerile mele au capital autohton aproape în totalitate. Banca Comercială Carapatică a avut capital românesc 100%, fiind singura investiție din acest domeniu din România.
Afacerile autohtone sunt un real sprijin, atât pentru comunitatea locală și națională, cât și pentru economia românească. Sibiul este un oraș care se poate mândri cu astfel de business-uri, cu antreprenori de succes, care au pornit de la o idee și au ajuns în vârful iceberg-ului. Consider că prin afacerile mele trebuie să ajut economia țării și comunitatea în care trăiesc. Atlassib a devenit un brand! Firma s-a extins în mai mulți ani, am înființat agenții atât naționale, cât și internaționale, ceea ce a dus la crearea a zeci de mii de locuri de muncă în țară și străinătate. Aici au lucrat tot români, pentru că acesta a fost scopul meu. Eu mă consider un bun român și am vrut astfel să creez locuri de muncă, atât în țară, cât și în afara granițelor ei, pentru compatrioți. Atât de mult mi-am dorit acest lucru, încât la un moment dat, am atins pragul de 10.000 de angajați.
Sunt foarte mândru de realizările mele, pentru că am putut oferi oamenilor zeci de mii de locuri de muncă și că pot fi un real sprijin, atât pentru economia locală, cât și pentru cea națională. Ca fondator al Holdingului Atlassib atunci când îmi transmit oamenii de pretutindeni că România este cunoscută în Europa și datorită acestui brand, nu pot decât să cred că misiunea mea și mesajul au fost unele dintre cele mai bune.


Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *