Susținere pentru Andrei – Ilie Carabulea acordă sprijin financiar unui tânar student sibian

Investiția oamenilor de afaceri în studenții sibieni de azi, va duce la crearea viitoarelor generații de profesioniști care vor lucra în companiile locale. Acest lucru este foarte important de realizat, mai ales în actualul context pandemic. Un astfel de exemplu este acordarea unei burse private pentru Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Andrei Şaguna” Sibiu din cadrul Universităţii ,,Lucian Blaga” Sibiu, bursă susţinută de antreprenorul sibian, Ilie Carabulea. Cel care primeşte această alocaţie este tânărul Popa Andrei – Claudiu, masterand în anul doi la secţia Teologie Practică, din cadrul acestei facultăţi, care lunar, timp de şase luni, va primi suma de 1.000 de lei.

Susținere pentru Andrei – Ilie Carabulea acordă sprijin financiar unui tânar student sibian

4000 măști chirurgicale, donate Spitalului Județean Sibiu, la debutul pandemiei COVID-19

În contextul pandemiei create de Coronavirus, familia Carabulea a dat o mână de ajutor doctorilor și întregului personal medical din Sibiu, prin donarea unui număr de 4.000 măști chirurgicale către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Măștile au fost achiziționate prin UNIFARM, și au fost livrate direct către spital.

,,Familia Carabulea a fost și este alături de comunitatea sibiană. E o criza profundă și toate inițiativele private sunt binevenite pentru sistemul medical, aflat clar în impas. Înțelegem acest lucru, cu atât mai mult cu cât acum medicii sunt prima noastră linie de apărare în fața acestui nou virus, și trebuie sa ii sprijinim și noi”, Ilie Carabulea

Familia Carabulea susține comunitatea sibiană și donează 4000 măști chirurgicale Spitalului Județean Sibiu

Şcoala TRANSCOM – educaţie şi locuri de muncă asigurate pentru tinerii sibieni

„Şcoala „Transcom” a fost o instituţie de învăţământ autorizată să funcţioneze de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, o şcoală privată finanţată din fonduri private, provenite de la Holdingul Atlassib, condus de Ilie Carabulea. Elevii au provenit preponderent din mediul rural, iar mulţi dintre ei prezentau risc crescut de abandon şcolar. La Şcoala „Transcom” au fost preluaţi elevi cu risc crescut de abandon şcolar, elevi cărora părinţii nu puteau să le asigure, financiar vorbind, o formă de educaţie. Elevii au beneficiat de abonament de transport gratuit, de o masă caldă şi nu au plătit taxe de şcolarizare. În plus, la absolvire, fiecare absolvent a fost angajat în una din societăţile Holdingului Atlassib. Iar o parte din elevi au beneficiat chiar şi de burse sociale.

Norocul „Transcom” De pe băncile şcolii, direct la muncă

Ajută-ne să ajungem la cei care au nevoie de sprijin!
Dacă ai cunoștință de o situație, sau un caz în care ne putem implica, da-ne de știre prin formularul de mai jos.