Robert Black

LIEUTENANT

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu
feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit
augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil
imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum.

Phone: (800) 456-7890
Email: name@email.com
Skype: monicaj

Los Angeles Pollice Dept.
0%
New York Pollice Dept.
0%
Boston Pollice Dept.
0%

Ilie Carabulea este antreprenorul din județul Sibiu, care s-a remarcat printr-un important aport de capital. A creat cele mai multe locuri de muncă pentru foarte mulți sibieni și nu numai. Firma Atlassib a devenit în timp o societate de transport de renume internațional. Expertiza pe care a câștigat-o în ani mulți de activitate, l-a făcut să fie atât un om destul de pragmatic în afaceri, dar în același timp și foarte atașat de locurile natale. Nu este deloc întâmplător că ceea ce a realizat el pentru Sibiu, nu a mai întreprins niciun alt antreptrenor local. În perioada când am ocupat funcția de rector în cadrul Universității ,,Lucian Blaga” din Sibiu, am încheiat un parteneriat în specializarea Transporturi, între instituție și firma Atlassib. Acesta funcționează și la ora actuală în cadrul Facultății de Inginerie a ULBS. Este o realizare extraordinară cu suportul foarte important al antreprenorului Ilie Carabulea. Este un proiect amplu, în care s-au acordat burse studenților, au fost create spații de învățământ, laboratoare, s-au achiziționat materiale specifice departamentului și pentru tehnica de calcul, pentru a se putea acredita un profil nou. Practica pentru studenți s-a desfășurat în cadrul Holdingului Atlassib. Ulterior, o parte dintre absolvenți, au găsit aici și un loc de muncă. De asemenea, împreună cu Ilie Carabulea am realizat și câteva invenții, domnia sa fiind un colaborator de excepție al ULBS. Din păcate, știu ce presiuni s-au făcut la adresa lui, și din punctul meu de vedere, merită respectul tuturor sibienilor și al întregii țări pentru realizările sale în afaceri.

Constantin OpreanProf. Univ. Emerit, Dr. Ing., Fost Rector și Președinte al Senatului Universității ,,Lucian Blaga” Sibiu

Am apreciat întotdeauna la domnul Ilie Carabulea ceea ce a făcut pentru satul natal, Fântânele. Printr-o asociație din acest sat, dumnealui a susținut financiar lucrările de alimentare cu apă. E un investitor sibian care a realizat foarte multe lucruri bune pentru acest județ, pentru angajații dumnealui și nu numai.

Horațiu RăcuciuPrimar Săliște

Eu l-am cunoscut pe Ilie Carabulea ca pe un om foarte hotărât. Îl cunosc de mult timp, de dinainte de 1989. De asemenea, împreună cu domnul Carabulea am creionat, am autorizat, am acreditat prin Fundația Atlassib, Școala de Arte și Meserii din Sibiu și Liceul Tehnologic Transcom. Întotdeauna, când a promis un anumit lucru, s-a ținut de cuvânt. Din punctul meu de vedere, Ilie Carabulea, îl are pe acel ,,vino-ncoace”, chiar dacă poate unii oameni spun că ar fi cam dur. În altă ordine de idei, la ce conglomerat a realizat, cred că altfel nici nu ai putea fi. De asemenea, am apreciat și generozitatea dumnealui. Clubul Sportiv Universitar a fost sponsorizat de Atlassib, pe o perioadă de 10 ani, în special echipa de baschet masculin, care anul viitor împlinește 50 de ani de existență.

Marian CărăușDr. Ec. Universitatea ,,Lucian Blaga” Sibiu

Send a Message to Robert

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *